Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs

Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs

Een pasteitje dat je alleen nog hoeft af te bakken in de oven

Wij hebben samen met Pom-Pie een heerlijke pastei gevuld met spinazie en Griekse feta voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze. De pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog te verwarmen, gemakkelijker kan niet!

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Spinazie-fetapastei

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose), Lupine)

10 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

5 stuk(s)

Radijs

½ stuk(s)

Gele paprika

80 gram

Gerookte kipfilet

40 gram

Veldsla

Zelf toevoegen

1.5 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)621 kcal
Energie (kJ)2598 kJ
Vetten40 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten20 g
Zout0 g

Benodigdheden

Oven
Koekenpan
Saladekom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Bak de spinazie-fetapastei, zonder folie, 20 minuten in de oven.

Rooster de pompoenpitten.
3

Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, tot ze beginnen te poffen.

Snijd de gerookte kipfilet in plakken.
4

Snijd of schaaf de radijs in dunne pakken. Snijd de paprika in blokjes en de gerookte kipfilet in plakken. Voeg de radijs, paprika, gerookte kipfilet en veldsla toe aan een saladekom. Bestrooi met de pompoenpitten.

Maak de dressing.
5

Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.

Serveer de spinazie-fetapastei.
6

Serveer de spinazie-fetapastei met de salade.