Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs
Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs

Spinazie-fetapastei met een salade van gerookte kip en radijs

Een pasteitje dat je alleen nog hoeft af te bakken in de oven

Wij hebben samen met Pom-Pie een heerlijke pastei gevuld met spinazie en Griekse feta voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze. De pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog te verwarmen, gemakkelijker kan niet!

Allergens:
Gluten
Egg
Milk
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Spinazie-fetapastei

(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine)

10 g

Pompoenpitten

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

5 unit

Radijs

½ unit

Gele paprika

80 g

Gerookte kipfilet

40 g

Veldsla

Not included in your delivery

1.5 tablespoon

Extra vierge olijfolie

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories621 kcal
Energy (kJ)2598 kJ
Fat40 g
Saturated Fat15 g
Carbohydrate39 g
Sugar0 g
Dietary Fiber4 g
Protein20 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Bak de spinazie-fetapastei, zonder folie, 20 minuten in de oven.

Rooster de pompoenpitten.
3

Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, tot ze beginnen te poffen.

Snijd de gerookte kipfilet in plakken.
4

Snijd of schaaf de radijs in dunne pakken. Snijd de paprika in blokjes en de gerookte kipfilet in plakken. Voeg de radijs, paprika, gerookte kipfilet en veldsla toe aan een saladekom. Bestrooi met de pompoenpitten.

Maak de dressing.
5

Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.

Serveer de spinazie-fetapastei.
6

Serveer de spinazie-fetapastei met de salade.