Wij hebben samen met Pom-Pie een heerlijke pastei gevuld met spinazie en Griekse feta voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze. De pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog te verwarmen, gemakkelijker kan niet!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Spinazie-fetapastei
(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine)
10 g
Pompoenpitten
(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)
5 unit
Radijs
½ unit
Gele paprika
80 g
Gerookte kipfilet
40 g
Veldsla
1.5 tablespoon
Extra vierge olijfolie
1 teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de spinazie-fetapastei, zonder folie, 20 minuten in de oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, tot ze beginnen te poffen.
Snijd of schaaf de radijs in dunne pakken. Snijd de paprika in blokjes en de gerookte kipfilet in plakken. Voeg de radijs, paprika, gerookte kipfilet en veldsla toe aan een saladekom. Bestrooi met de pompoenpitten.
Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.
Serveer de spinazie-fetapastei met de salade.