Binnen no time zet jij deze lekkere en gezonde Thaise noedels op tafel! We hebben de groenten namelijk alvast voor je gesneden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Thaise kruiden
200 gram
Groentemix met wittekool
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
2.5 gram
Thais basilicum
20 gram
Gezouten pinda's
7.5 gram
Knoflookpuree
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Limoen
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] roomboter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel en bak de gehaktballetjes, afgedekt, in 5 - 7 minuten rondom bruin op middelhoog vuur, of tot ze gaar zijn. Draai het vuur uit en voeg de zoete Aziatische saus toe. Meng de saus met de gehaktballetjes. Houd vervolgens warm met de deksel op de pan.
Snijd het basilicum in dunne reepjes. Hak de pinda's grof. Snijd de limoen in 4 parten.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur. Roerbak de groentemix en de knoflookpuree 5 - 8 minuten. Voeg de verse udonnoedels en 2 el water per persoon toe. Kook het geheel, afgedekt, 3 - 5 minuten. Zet het vuur laag, voeg de sesamolie toe en pers 1 limoenpartje per persoon uit boven de pan.
Serveer de noedels in een diep bord of in een kom. Verdeel de saus met gehaktballetjes erover. Garneer met de pinda's en het Thaise basilicum.