Binnen no time zet jij deze lekkere en gezonde Thaise noedels op tafel! We hebben de groenten namelijk alvast voor je gesneden.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
3 piece
Beef-pork meatballs with Thai seasoning
200 g
Vegetable mix with cabbage
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
2.5 g
Thai basil
20 g
Salted peanuts
7.5 g
Garlic paste
5 milliliters
Sesame oil
(Contains Sesame)
¼ piece
Lime
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
[Plant-based] butter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel en bak de gehaktballetjes, afgedekt, in 5 - 7 minuten rondom bruin op middelhoog vuur, of tot ze gaar zijn. Draai het vuur uit en voeg de zoete Aziatische saus toe. Meng de saus met de gehaktballetjes. Houd vervolgens warm met de deksel op de pan.
Snijd het basilicum in dunne reepjes. Hak de pinda's grof. Snijd de limoen in 4 parten.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan met deksel op hoog vuur. Roerbak de groentemix en de knoflookpuree 5 - 8 minuten. Voeg de verse udonnoedels en 2 el water per persoon toe. Kook het geheel, afgedekt, 3 - 5 minuten. Zet het vuur laag, voeg de sesamolie toe en pers 1 limoenpartje per persoon uit boven de pan.
Serveer de noedels in een diep bord of in een kom. Verdeel de saus met gehaktballetjes erover. Garneer met de pinda's en het Thaise basilicum.