De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
125 gram
Gekookte rode bieten
½ stuk(s)
Peer
75 gram
Gesnipperde rode ui
20 gram
Rucola en veldsla
20 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat Mosterd)
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Varkenshaas is een relatief mager stukje varkensvlees en zit vol vitamine B1, B6 en B12 - zeer geschikt voor een gebalanceerde maaltijd dus!
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Heb je liever meer doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende roomboter, zodat hij niet aan de pan blijft kleven.
Weetje: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!