De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
1 piece
Pork tenderloin
(May be present Gluten, Milk, Mustard, Celery, Soy)
125 g
Pre-cooked beetroot
½ piece
Pear
75 g
Chopped red onion
20 g
Arugula & lamb's lettuce
20 g
Honey-mustard dressing
(Contains Mustard)
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Varkenshaas is een relatief mager stukje varkensvlees en zit vol vitamine B1, B6 en B12 - zeer geschikt voor een gebalanceerde maaltijd dus!
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Heb je liever meer doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende roomboter, zodat hij niet aan de pan blijft kleven.
Weetje: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!