De bao bun is een smaakvolle Chinese uitvinding om een vaak iets zoete en kleverige saus makkelijk on the go op te eten. Streetfood proof!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
100 gram
Rodekool en wortel
(Kan bevatten Selderij)
80 gram
Portobello
¼ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
10 ml
Sojasaus
5 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
4 stuk(s)
Bao-broodje
(Bevat Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
2 el
Wittewijnazijn
Tip: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort op het gebied van calcium, vezels en vitamine C?
Tip: Hou je van pittig? Voeg dan een beetje sambal of sriracha toe aan de pan met portobello en zoete Aziatische saus.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en breng je soja-omelet alleen op smaak met peper.
Tip: Wist je dat dit gerecht meer dan 300 g groente bevat en weinig verzadigd vet?