Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Sperziebonen
140 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe)
50 gram
Peultjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Roodbaarsfilet
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 ml
Basilicumcrème
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
2 el
[Plantaardige] roomboter
Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, ijzer en foliumzuur. Kalium houdt je bloeddruk gezond en ijzer en foliumzuur geven je een energiek gevoel.
Tip: Wist je dat 1/3 van de ravioli uit bloemkool bestaat? Lekker en gezond dus!
Tip: wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium is nodig voor sterke botten en gezonde spieren, en fosfor voor sterke botten en tanden.