Warme havermoutcrumble met een toefje romige kwark
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Warme havermoutcrumble met een toefje romige kwark

Allergenen :
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

3 stuk(s)

Dadelstukjes

40 gram

Pecannoten

(Bevat Noten)

15 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

50 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat Pinda's)

100 ml

Biologische volle kwark

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)596 kcal
Energie (kJ)2494 kJ
Vetten37 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten14 g
Zout0 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.

2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.