De combinatie van zeevruchten en de Mexicaanse keuken vindt zijn oorsprong in de kustgebieden van Mexico, waar verse vis en schaaldieren in overvloed aanwezig zijn.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ stuk(s)
Avocado
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.