topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zuurkool briefing

Served with parsnip-potato puree

Labels:
Caloriebewust
Allergenen :
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Zuurkool

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

250 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Ui

25 ml

Aardbeiensaus

½ stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Knoflookteen

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] roomboter

1

[Plantaardige] melk

2 tl

Mosterd

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Bruine basterdsuiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2917 kJ
Energie (kcal)697 kcal
Vetten29.7 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten72.1 g
waarvan suikers22.9 g
Vezels16.9 g
Eiwitten33.1 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Sieve
Pot
Aardappelstamper
Large Frying Pan
Grillpan of koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
2
3
4