Aardappelblokjes
Aardappelblokjes

Aardappelblokjes

met raclettekaas

Gezellig avondje gourmetten? Dit aardappelgerechtje is makkelijk te bereiden en lekker om te delen.

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

150 g

Diced potato

50 g

Raclette cheese

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)825 kJ
Calories197 kcal
Fat12.8 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate12.1 g
Sugar0.2 g
Dietary Fiber1.7 g
Protein7.8 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Oven Dish

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kom de aardappelblokjes met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout.
  • Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen. 
2
  • Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar.
  • Leg er vervolgens een raclettekaassneetje op en bak onder de grill tot de kaas is gesmolten.