American pancakes met kersenjam
American pancakes met kersenjam

American pancakes met kersenjam

Geniet van een typisch Amerikaans ontbijt. Stevig, zoet én lekker!

Allergens:
Gluten
Milk
Egg
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 g

American pancake mix

(Contains Gluten)

1 unit

Ei

(Contains Egg)

1 unit

Kersenjam (potje)

30 g

Gele rozijnen

(Contains Sulphites)

Not included in your delivery

120 milliliters

Melk

(Contains Milk)

2 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2255 kJ
Calories539 kcal
Fat12 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate89 g
Sugar0 g
Dietary Fiber7 g
Protein15 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom.
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.

Bak de pannenkoeken.
2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

Smeer de pannenkoeken in met de jam en bestrooi met de rozijnen.
3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.