Amerikaanse cheeseburger-sliders

Amerikaanse cheeseburger-sliders

Met kaas-spek frieten uit de oven

Allergens:
Lupine
Milk
Sesame
Wheat
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Mini hamburger bun

(Contains Lupine, Milk, Sesame, Wheat May be present Egg, Gluten, Tree nuts, Soy)

2 piece

Mini beef-pork burger

(Contains Egg, Wheat May be present Soy, Mustard, Celery)

½ piece

Red onion

25 g

BBQ Sauce

(Contains Mustard)

1 piece

Tomato

40 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

25 g

Bacon lardons

1 piece

Little gem

25 g

Chopped ​​pickles

5 g

Fresh flat leaf parsley & chives

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

1 teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

1 teaspoon

Sugar

Nutrition Values

Energy (kJ)3699 kJ
Calories884 kcal
Fat49 g
Saturated Fat22.3 g
Carbohydrate66.3 g
Sugar24.6 g
Dietary Fiber7.8 g
Protein42 g
Salt3.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Tall-Sided Pan
Fryingpan with lid
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de helft van de tomaat in plakjes en de andere helft in parten. Snijd de ui in halve ringen. Verdeel de frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 20 - 25 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

2

Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes in 1 - 2 minuten en voeg dan de rode ui toe en bak nog 6 - 8 minuten. Blus af met per persoon: 1/2 el zwarte balsamicoazijn en 1 tl suiker. Meng goed en verwarm nog 2 - 3 minuten.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een tweede koekenpan op middelhoog vuur en bak de hamburgers 2 tot 3 minuten aan elke kant. Houd de helft van de cheddar kaas apart en besprenkel de rest op de helft van de burgers. Bak nog 1 minuut met de deksel op de pan tot de kaas gesmolten is.

4

Scheur de bladen van de botersla grof. Houd een paar blaadjes apart voor op de burgers. Meng in een saladekom per persoon 1 tl wittewijnazijn en 1 tl mayonaise, peper en zout. Voeg de botersla en tomatenparten toe en meng door.

5

Snijd de hamburgerbollen open en leg op alle bollen een blaadje sla. Beleg de helft van de bolletjes met de tomatenplakjes. Leg hierop de burger met cheddar kaas en wat gesneden augurken en smeer in het bovenkantje wat mayonaise. Beleg de andere helft van de bolletjes met de resterende burgers, gekarameliseerde ui met spekjes en smeer in het bovenkantje de barbecuesaus.

6

Strooi de achtergehouden cheddar kaas over de frieten. Bak nog 1 - 2 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Leg op elk bord een cheeseburger en een barbecueburger. Verdeel de kaasfrieten ernaast en serveer met de salade.