Antipasto pasta met serranoham en burrata
Antipasto pasta met serranoham en burrata

Antipasto pasta met serranoham en burrata

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten

Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenoten. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!

Allergens:
Egg
Wheat
Milk
Pistachios

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

140 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Egg, Wheat, Milk)

40 g

Serrano ham

20 g

Arugula

10 g

Pistachio nuts

(Contains Pistachios May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

⅓ can

Tinned cherry tomatoes

½ piece

Onion

½ bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

40 g

Roasted bell pepper sauce

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories715 kcal
Energy (kJ)2992 kJ
Fat34.5 g
Saturated Fat13.6 g
Carbohydrate60.1 g
Sugar11.3 g
Dietary Fiber7.1 g
Protein38.1 g
Salt4.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Colander
Wok
Pan with Lid

Cooking Steps

Snijden
1
  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Hak de pistachenoten grof.
Saus maken
2
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok of hapjespan op laag vuur en fruit de ui 2 minuten.
  • Voeg daarna de cherrytomaten uit blik en de geroosterde paprikasaus toe. Laat de saus 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
Pasta koken
3
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon erboven (zie Tip).
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar.
  • Giet daarna af en meng met de geroosterde paprika-tomatensaus.
  • Snijd de burrata voorzichtig doormidden.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.

Serveren
4
  • Verdeel de rucola over de borden en verdeel de pasta erover.
  • Scheur de serranoham uit elkaar en verdeel over de pasta.
  • Leg 1/2 burratabol per persoon in het midden van de pasta.
  • Garneer met de pistachenoten en werk af met extra vierge olijfolie naar smaak en eventueel wat versgemalen zwarte peper.