Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes
Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes

Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes

met paprika en sojabonen als extra

De vegetarische runderpuntjes zijn gemaakt van tarwekorrels en hebben een vezelachtige structuur met bite. Daarnaast zitten ze ook vol ijzer en vitamine B12, dus je komt niks tekort met deze salade.

Allergens:
Gluten
Soy
Egg
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

¼ unit

Limoen

35 g

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

80 g

Vegetarische runderstukjes

(Contains Egg, Gluten, Soy)

½ unit

Komkommer

1 unit

Pruimtomaat

¼ unit

Rode ui

5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

½ unit

Paprika

50 g

Sojabonen

(Contains Soy May be present Celery)

½ pack

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

10 g

Gezouten pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

¼ unit

Rode peper

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

½ teaspoon

Suiker

Nutrition Values

Energy (kJ)2648 kJ
Calories633 kcal
Fat23 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate67 g
Sugar25 g
Dietary Fiber8 g
Protein37 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Grater
Salad Bowl
Wok or sautépan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Rasp de knoflook en de gember fijn. Snijd per persoon 2 partjes van de limoen.Meng in een kom de zoete Aziatische saus, de sojasaus, de gember en de knoflook. Voeg er per persoon: 1/2 tl suiker en het sap van 1 partje limoen aan toe. Meng goed. Meng 2/3 van dit mengsel met de vegetarische runderpuntjes en laat marineren terwijl je de groenten snijdt.

Snijden
2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de paprika in blokjes, de pruimtomaat in parten en de rode ui in dunne halve ringen.Snijd de koriander fijn.Meng de komkommer, tomaat, rode ui, paprika, sojabonen en koriander in een saladekom.

Bakken
3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Roerbak de vegetarische runderpuntjes 2 - 3 minuten. Voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minuten.Hak ondertussen de pinda's grof en snijd de rode peper in fijne ringen.

Serveren
4

Voeg de udonnoedels en vegetarische runderpuntjes toe aan de saladekom. Meng door elkaar en verdeel over de borden. Garneer met de overige partjes limoen en de pinda's.Vergeet de overige saus niet en voeg deze samen met de rode peper toe naar smaak.