Aziatische groentemix, noedels, ei en cashewnoten
Aziatische groentemix, noedels, ei en cashewnoten

Aziatische groentemix, noedels, ei en cashewnoten

Een snelle Oosterse maaltijd. Deze keer niet met omeletreepjes of gekookt ei, maar met roerei, net even anders door er bosui aan toe te voegen. Heerlijk gegarneerd met knapperige cashewnoten en besprenkeld met frisse limoensap.

Allergens:
Gluten
Soy
Egg
Peanuts
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Groentemix met snijbonen

1 unit

Knoflookteen

1.5 unit

Bosui

½ unit

Limoen

1 teaspoon

Gemalen citroengras

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

1 unit

Ei

(Contains Egg)

70 g

Noedels

(Contains Gluten)

20 g

Gezouten cashewnoten

(Contains Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2836 kJ
Calories694 kcal
Fat32 g
Saturated Fat5.8 g
Carbohydrate73 g
Sugar8.7 g
Dietary Fiber11 g
Protein23 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Rasp de schil met een fijne rasp en pers het sap van de limoen uit
1

Snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de bosui in fijne ringen. Was de limoen grondig. Rasp de schil met een fijne rasp en pers het sap van de limoen uit. Breng 500 ml water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.

2

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de knoflook, groentemix met snijbonen, sereh en ½ tl limoenrasp per persoon 1 minuut op middelhoog vuur.

Voeg de sojasaus toe
3

Voeg de sojasaus, 1 el water per persoon en de helft van de bosui toe aan de wok of hapjespan en bak, afgedekt, 8 minuten op middellaag vuur.

Maak het omelet
4

Verhit ondertussen de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak van het ei en de overige bosui een roerei. Breng op smaak met peper en zout en bewaar apart.

5

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en spoel af onder koud water. Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan met deksel en verhit nog 1 minuut op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met het roerei en garneer met de cashewnoten
6

Verdeel het gerecht over de borden. Serveer met het roerei en garneer met de cashewnoten. Besprenkel naar smaak met het limoensap en -rasp.