Aziatische noedels met gekruid gehakt
Aziatische noedels met gekruid gehakt

Aziatische noedels met gekruid gehakt

Met wokgroenten en gezouten pinda's

.

Allergens:
Gluten
Soy
Sesame
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

200 g

Oosterse groentemix

100 g

Noedels

(Contains Gluten)

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

1 teaspoon

Sesamolie

(Contains Sesame)

1 teaspoon

Gemalen komijnzaad

½ teaspoon

Gemalen korianderzaad

100 g

Gekruid rundergehakt

5 g

Gezouten pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

1 teaspoon

Suiker

1 teaspoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)4148 kJ
Calories992 kcal
Fat45 g
Saturated Fat11.3 g
Carbohydrate94 g
Sugar16.5 g
Dietary Fiber8 g
Protein47 g
Salt4.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok
Small Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Groenten wokken
1

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. • Pers de knoflook of snijd fijn en rasp de gember met een fijne rasp. • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok op hoog vuur en roerbak de groentemix in 10 – 12 minuten beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

Dressing maken
2

• Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water en kook, afgedekt, in 2 minuten beetgaar en giet af. Laat zonder deksel uitstomen. • Meng ondertussen in een kleine kom 10 ml sojasaus en 1 tl sesamolie per persoon, de zwarte balsamicoazijn, de gember, de suiker en de zonnebloemolie tot een dressing.

Bakken en mengen
3

• Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, de gemalen komijn en de gemalen koriander 1 minuut op middelhoog vuur. • Voeg het rundergehakt toe, breng op smaak met peper en zout en bak het gehakt in 3 minuten los. • Voeg de noedels, de dressing en het gehakt toe aan de wok en schep door de groenten.

Serveren
4

• Verdeel het gerecht over de borden en bestrooi met de gezouten pinda's.