Aziatische noedels met gekruid gehakt
Aziatische noedels met gekruid gehakt

Aziatische noedels met gekruid gehakt

Met wokgroente en pinda's

.

Allergens:
Gluten
Soy
Sesame
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

100 g

Noedels

(Contains Gluten)

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

1 teaspoon

Sesamolie

(Contains Sesame)

1 teaspoon

Gemalen komijnzaad

½ teaspoon

Gemalen korianderzaad

200 g

Groentemix

(May be present Celery)

100 g

Gekruid rundergehakt

5 g

Pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

1 teaspoon

Suiker

1 teaspoon

Zonnebloemolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

Nutrition Values

Energy (kJ)4151 kJ
Calories992 kcal
Fat45 g
Saturated Fat11 g
Carbohydrate94 g
Sugar16 g
Dietary Fiber8 g
Protein47 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Grater
Wok
Small Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Groenten wokken
1

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.• Pers de knoflook of snijd fijn en rasp de gember met een fijne rasp. • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok op hoog vuur en roerbak de groentemix in 10 – 12 minuten beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

Dressing maken
2

• Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water en kook, afgedekt, in 2 minuten beetgaar en giet af. Laat zonder deksel uitstomen. • Meng ondertussen in een kleine kom 10 ml sojasaus en 1 tl sesamolie per persoon, de zwarte balsamicoazijn, de gember, de suiker en de zonnebloemolie tot een dressing.

Bakken en mengen
3

• Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, de gemalen komijn en de gemalen koriander 1 minuut op middelhoog vuur. • Voeg het rundergehakt toe, breng op smaak met peper en zout en bak het gehakt in 3 minuten los • Voeg de noedels, de dressing en het gehakt toe aan de wok en schep door de groenten.

Serveren
4

• Verdeel het gerecht over de borden en bestrooi met de pinda's.