Baba ganoush komt uit de Midden-Oosterse keuken en wordt in de basis gemaakt van gegrilde aubergine, knoflook en tahin.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Courgette
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
40 g
Wholewheat couscous
(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Mustard)
½ piece
Red onion
1 piece
Lebanese flatbread
(Contains Wheat)
10 g
Salted almonds
(Contains Almonds, Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
40 g
Baba ganoush
(Contains Sesame)
50 g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
¼ piece
Eggplant
½ tablespoon
Sugar
½ tablespoon
Olive oil
90 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Je kunt de olijfolie en kruiden ook mengen in een kom en er vervolgens met een borsteltje de plakken mee insmeren.
Weetje: Volkoren couscous bevat in vergelijking met witte couscous 5 keer zoveel vitamine B2 en 3 keer zoveel vitamine E.