Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

met verse bieslook

De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Allergens:
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Sesame bagels

2 piece

Egg

(Contains Egg)

2 slice

Bacon

½ piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

5 g

Fresh chives

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½

[Plant-based] milk

½ tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1608 kJ
Calories384 kcal
Fat30.5 g
Saturated Fat13.6 g
Carbohydrate1.6 g
Sugar1 g
Dietary Fiber0.2 g
Protein25.5 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Tall-Sided Pan
Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn en rasp de kaas.
  • Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar.
  • Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg de bagel met het roerei.
  • Verdeel het gebakken ontbijtspek over de bagels.
  • Garneer met de bieslook.