Baguette

-

Allergens:
Milk
Barley
Rye
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

125 g

Butter

(Contains Milk)

2 piece

Garlic

20 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

1 piece

White baguette

(Contains Barley, Rye, Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Celery, Sesame, Soy, Egg, Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4005 kJ
Calories957 kcal
Fat53.1 g
Saturated Fat33.5 g
Carbohydrate100.6 g
Sugar3.1 g
Dietary Fiber6.7 g
Protein16.2 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
  • Voeg aan een kom de roomboterblokjes, de knoflook en de verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel)
2
  • Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.