Baguette Caprese
Baguette Caprese

Baguette Caprese

met pesto, mozzarella en vers basilicum

Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Wij hebben deze klassieke drie-eenheid gebruikt om er een heerlijk broodje van te maken!

Tags:
Veggie
Allergens:
Cashews
Milk
Rye
Wheat
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

20 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

20 g

Arugula & lamb's lettuce

1 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

4 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

2 piece

Tomato

5 g

Fresh basil

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3489 kJ
Calories834 kcal
Fat43 g
Saturated Fat17.8 g
Carbohydrate74 g
Sugar9.3 g
Dietary Fiber7.3 g
Protein36.1 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in stukken en snijd de tomaat in plakken. Snijd het basilicum in reepjes.

2

Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven. Houd je van een een warm broodje? Besmeer de demi-baguette dan eerst met de pesto en beleg met de tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Leg de belegde baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 6 minuten in de oven. Ga daarna verder met de volgende stap.

3

Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de baguette open, als je deze nog niet hebt belegd, en besmeer met de groene pesto. Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Besprenkel met de crema di balsamico en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.