Banaan-yoghurtpannenkoeken
Banaan-yoghurtpannenkoeken

Banaan-yoghurtpannenkoeken

Met kiwi en bessen-aardbeispread

Goedemorgen!

Allergens:
Milk
Egg
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Banaan

2 unit

Groene kiwi

200 milliliters

Volle yoghurt

(Contains Milk)

2 unit

Ei

(Contains Egg)

30 g

Hennepzaad

2 unit

Aardbei-bessenspread

Not included in your delivery

1 teaspoon

Bakpoeder

(Contains Lupine, Milk)

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

pinch

Zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1807 kJ
Calories432 kcal
Fat12 g
Saturated Fat3.3 g
Carbohydrate60 g
Sugar50.2 g
Dietary Fiber5 g
Protein11 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Prak de bananen met een vork in een kom. Schil de kiwi en snijd in plakken.

2

Voeg 1 tl yoghurt per persoon, de eieren, hennepzaad, bakpoeder en een snufje zout toe aan de kom en roer tot beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan. Voeg 3 el beslag toe aan de pan en bak de drie pannenkoeken aan beide kanten bruin.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en smeer met de kersenjam. Garneer met de kiwi en serveer met de overige yoghurt.