De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Banaan
4 unit
Ei
(Contains Egg)
1 teaspoon
Gemalen kaneel
6 unit
Perssinaasappel
30 g
Lijnzaad
(May be present Soy, Tree nuts, Sesame, Gluten, Peanuts)
1 unit
Honing
pinch
Zout
2 tablespoon
Roomboter
(Contains Milk)
Prak de bananen met een vork in een kom.
Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.
Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.
Pers ondertussen de sinaasappels uit.
Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.