Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!

Allergens:
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Banaan

4 unit

Ei

(Contains Egg)

1 teaspoon

Gemalen kaneel

6 unit

Perssinaasappel

30 g

Lijnzaad

(May be present Soy, Tree nuts, Sesame, Gluten, Peanuts)

Not included in your delivery

1 unit

Honing

pinch

Zout

2 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

/ per serving
Calories440 kcal
Energy (kJ)1841 kJ
Fat17 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate52 g
Sugar0 g
Dietary Fiber3 g
Protein15 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

Voeg de eieren toe en meng tot een consistent geheel.
2

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

Bak van een kwart van het beslag een pannenkoek.
3

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

Pers de sinaasappelen uit.
4

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

Verdeel de pannenkoeken over de borden.
5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.