Bao buns met krokante vegan schnitzel en kimchimayonaise
Bao buns met krokante vegan schnitzel en kimchimayonaise

Bao buns met krokante vegan schnitzel en kimchimayonaise

met coleslaw en komkommersalade

Heb je een bamboe stoommandje of stoompan in huis? Verwarm de bao buns dan hierin. Gebruik kleine velletjes bakpapier zodat de bao's niet aan elkaar plakken.

Tags:
Plant-Based
Allergens:
Wheat
Barley
Soy
Sesame
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Bao buns

(Contains Wheat)

1 piece

Vegan schnitzel

(Contains Wheat, Barley, Soy May be present Mustard)

1 piece

[Persian] cucumber

75 g

Slaw mix

⅓ sachet(s)

Gomashio-herb mix

(Contains Sesame, Celery)

2.5 milliliters

Sesame oil

(Contains Sesame)

5 milliliters

Soy sauce

(Contains Soy, Wheat)

20 g

Kimchi sauce

Not included in your delivery

¼ tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

White wine vinegar

1.5 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories656 kcal
Energy (kJ)2746 kJ
Fat36.5 g
Saturated Fat3.9 g
Carbohydrate62.4 g
Sugar11.3 g
Dietary Fiber10.2 g
Protein15.5 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Small Bowl
Salad Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng in een grote kom per persoon : 1/2 el wittewijnazijn en 1/2 el mayonaise.
  • Voeg de wittekool en wortel toe aan de grote kom. Breng op smaak met peper en zout. Laat intrekken tot serveren.
  • Meng in een kleine kom de kimchisaus, de sojasaus en de overige mayonaise. Bewaar apart to serveren.
Komkommersalade maken
2
  • Meng in een saladekom 1/2 el wittewijnazijn per persoon, de sesamolie en een snuf zout.
  • Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer vervolgens in halve cirkels.
  • Meng de komkommer met de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Bakken
3
  • Bak de bao-broodjes 4 - 5 minuten in de oven.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg, zodra de olijfolie goed heet is, de vegan schnitzel toe en bak 2 - 3 minuten per kant, of tot hij goudbruin is.
  • Schud de pan af en toe tijdens het bakken, zodat de schnitzel niet aanbakt.
Serveren
4
  • Snijd de schnitzel door de helft.
  • Snijd de bao-broodjes open en besmeer met de kimchimayonaise. Serveer eventueel de overige kimchimayonaise ernaast.
  • Leg in elk bao-broodje een deel van de koolsla en 1/2 vegan schnitzel.
  • Serveer de overige koolsla en de komkommersalade ernaast en garneer met de gomasio-tuinkruiden.