BBQ met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst
BBQ met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst

BBQ met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst

met stokbrood met kruidenboter, maiskolf en pofaardappel

Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 4 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.

Allergens:
Milk
Gluten
Sesame
Lupine
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 4 people

4 unit

Pofaardappel

100 g

Kruidenroomkaas

(Contains Milk)

4 unit

Maiskolf

4 unit

Biologische demi-baguette

(Contains Gluten May be present Tree nuts, Lupin, Soy, Milk, Sesame, Egg)

4 unit

Mini-hamburgerbol

(Contains Gluten, Milk, Sesame, Lupine May be present Soy, Tree nuts, Egg)

20 g

Verse bladpeterselie en bieslook

(May be present Celery)

50 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

200 g

Wittekool en peen

4 unit

Kipdrumsticks

4 unit

Varkensboerenworst

4 unit

Half-om-half hamburger

(Contains Gluten, Egg May be present Soy, Milk, Celery, Mustard)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

50 g

Radicchio & ijsbergsla

50 g

Augurken

2 unit

Tomaat

90 g

Smokey tomatenketchup

400 g

Grote gemarineerde garnalen

2 sachet(s)

Zoet-pittige chilisaus

Not included in your delivery

250 g

Roomboter

(Contains Milk)

4 teaspoon

Mosterd

4 teaspoon

Wittewijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)9474 kJ
Calories2264 kcal
Fat138 g
Saturated Fat62 g
Carbohydrate150 g
Sugar30 g
Dietary Fiber16 g
Protein96 g
Salt7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Small Bowl
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Was de aardappel en laat de schil zitten. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 35 - 40 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenkaas op.

2

Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 15 - 20 minuten op de BBQ, keer regelmatig. Let op: maak voorzichtig open want er komt hete stoom uit!

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette en mini-hamburgerbollen 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn. Meng in een kleine kom de verse kruiden met 150 g roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.

4

Grill de kipdrumsticks rondom bruin en laat 15 - 20 minuten garen op de BBQ totdat het kippenvlees niet meer roze is. Leg de worsten op de BBQ, bak 10 - 12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg de hamburgers op de BBQ en bak 4 - 5 minuten per kant. Strooi net voordat ze klaar zijn de geraspte kaas erop zodat deze kan smelten. Serveer met de mini-hamburgerbollen, augurk, sla, tomaat en smokey ketchup. Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2 - 3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Serveer met de zoet-pittige chilisaus en de overige mayonaise.