The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
230 g
Baking potato
2 piece
Corn on the cob
125 g
Butter
2 piece
White demi-baguette
10 g
Fresh flat leaf parsley & chives
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
100 g
Slaw mix
90 milliliters
Coconut milk
2 tube
Peanut butter
(Contains Peanuts May be present Tree nuts)
2 piece
Farmer's sausage
2 piece
Diced chicken
4 piece
Skewers
2 piece
Fillet of salmon
10 milliliters
Basil crème
2 piece
Seasoned hamburger
½ piece
Onion
½ piece
Courgette
4 milliliters
Lemon-infused olive oil
½ piece
Romano pepper
½ piece
Heirloom grape tomatoes
2 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
Mustard
2 teaspoon
White wine vinegar
Tip: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.