Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Steak strips
15 g
Teriyaki sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ piece
[Persian] cucumber
200 g
Vegetable mix with cabbage
(May be present Celery)
10 g
Garlic-ginger-chili mix
50 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
Sunflower oil
1.25 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Bak de biefstukreepjes eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.