Tip voor malse biefstuk: haal het vlees een halfuur voordat je begint met koken uit de koelkast en dep het droog met keukenpapier.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
100 g
Steak strips
75 g
Pre-cut green beans
(May be present Celery)
½ piece
Pak choi
20 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
2.5 g
Thai basil
½ piece
Onion
¼ piece
Low sodium beef stock cube
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje en de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer sojasaus toevoegen.
Weetje: Paksoi bevat veel foliumzuur. Foliumzuur, ofwel vitamine B11, helpt tegen bloedarmoede en vermoeidheid. Ook spinazie, quinoa, broccoli en zonnebloempitten zijn rijk aan foliumzuur.