Basilicum heb je in verschillende soorten: rood, citroen en Thais. Thais basilicum heeft een anijsachtig aroma en geeft je gerecht een authentiek Aziatische smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
100 g
Steak strips
75 g
Pre-cut green beans
(May be present Celery)
½ piece
Pak choi
20 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
2.5 g
Thai basil
½ piece
Onion
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
¼ piece
Low sodium beef stock cube
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
30 milliliters
Water
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje en de helft van de sojasaus. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer sojasaus toevoegen.
Weetje: Paksoi bevat veel foliumzuur. Foliumzuur, ofwel vitamine B11, helpt tegen bloedarmoede en vermoeidheid. Ook spinazie, quinoa, broccoli en zonnebloempitten zijn rijk aan foliumzuur.