Deze pizza is heerlijk, snel en makkelijk! Waarom nog pizza afhalen als je iets lekkers als dit in geen tijd thuis kunt maken? Je serveert er een frisse salade bij van veldsla. Deze salade heeft een nootachtige smaak en combineert lekker met de bietenpizza. Een topper voor groot en klein!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ unit
Courgette
100 g
Champignons
¼ unit
Rode ui
40 g
Ricotta
(Contains Milk)
1 unit
Bietenpizza
(Contains Gluten)
1 teaspoon
Gedroogde oregano
25 g
Kruidenkaasblokjes
(Contains Milk)
½ unit
Olijfolie
½ teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Snijd de rode ui in fijne ringen. Meng in een kom de ricotta met de helft van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Besmeer de bietenpizza met het ricottamengsel. Verdeel vervolgens de courgette, champignons en rode ui over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano en kruidenkaas.
Bak de pizza 8 minuten in de oven op een bakrooster met bakpapier. Serveer de pizza op de borden.