Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons
Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Een kleurrijke pizza op een bijzondere bodem

Deze pizza is heerlijk, snel en makkelijk! Waarom nog pizza afhalen als je iets lekkers als dit in geen tijd thuis kunt maken? Je serveert er een frisse salade bij van veldsla. Deze salade heeft een nootachtige smaak en combineert lekker met de bietenpizza. Een topper voor groot en klein!

Allergens:
Milk
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

¼ unit

Courgette

100 g

Champignons

¼ unit

Rode ui

40 g

Ricotta

(Contains Milk)

1 unit

Bietenpizza

(Contains Gluten)

1 teaspoon

Gedroogde oregano

25 g

Kruidenkaasblokjes

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ unit

Olijfolie

½ teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)3682 kJ
Calories880 kcal
Fat18 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate136 g
Sugar0 g
Dietary Fiber17 g
Protein35 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Bowl
Baking Sheet

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de ui in dunne ringen.
2

Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Snijd de rode ui in fijne ringen. Meng in een kom de ricotta met de helft van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Besmeer de pizza met het ricottamengsel.
3

Besmeer de bietenpizza met het ricottamengsel. Verdeel vervolgens de courgette, champignons en rode ui over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano en kruidenkaas.

Serveer de pizza, eet smakelijk!
4

Bak de pizza 8 minuten in de oven op een bakrooster met bakpapier. Serveer de pizza op de borden.