Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 piece
Egg
4 slice
Ham
200 g
Italian vegetable mix
50 g
Grated aged Gouda
2 piece
Wholewheat bread roll
10 g
Fresh chives
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Sunflower oil
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan (zie Tip) en bak de groentemix 2 - 3 minuten op middelhoog vuur.
Tip: Je bakt straks 1 grote omelet voor 2 porties. Bak je liever 2 aparte omeletten? Verdeel de groentemix dan over 2 koekenpannen en doe hetzelfde met het eimengsel en de ham in de volgende stappen.
Kluts ondertussen de eieren in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.
Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.
Tip: Draai de omelet tussendoor eventueel om: zo wordt hij sneller gaar.
Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.