Omelette with ham, vegetables and aged cheese

Omelette with ham, vegetables and aged cheese

met een bruin tarwebroodje

Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

4 slice

Ham

200 g

Italian vegetable mix

50 g

Grated aged Gouda

2 piece

Wholewheat bread roll

10 g

Fresh chives

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2129 kJ
Calories509 kcal
Fat26.9 g
Saturated Fat9.8 g
Carbohydrate31.3 g
Sugar2 g
Dietary Fiber4.4 g
Protein33 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan (zie Tip) en bak de groentemix 2 - 3 minuten op middelhoog vuur.

Tip: Je bakt straks 1 grote omelet voor 2 porties. Bak je liever 2 aparte omeletten? Verdeel de groentemix dan over 2 koekenpannen en doe hetzelfde met het eimengsel en de ham in de volgende stappen.

2

Kluts ondertussen de eieren in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.

3

Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.

Tip: Draai de omelet tussendoor eventueel om: zo wordt hij sneller gaar.

4

Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.