In dit recept gebruik je de magnetron om nog sneller te kunnen koken! Hiervoor heb je een magnetronbestendige kom of bak nodig. De meeste glazen en aardewerk schalen kunnen gewoon in de magnetron. Controleer wel even of deze echt magnetronbestendig zijn. Dit zie je onderop je servies aan het 'microwave-safe'-icoon. Let op: gebruik nooit aluminum(folie) of metaal in de magnetron.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
300 g
Sweet potato
1 can
Tuna packed in olive oil
(Contains Fish)
½ piece
Apple
5 g
Fresh mint & chives
½ piece
Onion
50 g
Rainbow slaw mix
50 g
Organic sour cream
(Contains Milk)
½ piece
[Persian] cucumber
½ teaspoon
Mustard
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Black pepper
Tip: Geen magnetron? Geen probleem! Verpak de zoete-aardappelblokjes met roomboter in aluminiumfolie en bak 35 - 40 minuten in de oven op 210 graden.
Weetje: Appel bevat pectine. Dit is een fermenteerbare vezel die zorgt voor een gezonde darmflora - goed voor je cholesterolgehalte en je immuunsysteem.
Weetje: Wist je dat tonijn in olijfolie niet alleen lekker is, maar ook gezondheidsvoordelen heeft? In olijfolie zitten namelijk enkelvoudige onverzadigde vetzuren en vitamine E. Dat helpt bij het verlagen van je cholesterol en het versterken van je weerstand.