Box 1: Broodje met roerei
Box 1: Broodje met roerei

Box 1: Broodje met roerei

met paprika en rucolacress

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

50 milliliters

Organic semi-skimmed milk

1 piece

Bell pepper

2 piece

White bread roll

15 g

Arugula cress

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1674 kJ
Calories400 kcal
Fat18.2 g
Saturated Fat7.4 g
Carbohydrate37 g
Sugar5.3 g
Dietary Fiber4 g
Protein20.3 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de broodjes open en verdeel over de borden. Beleg de broodjes met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.