Box 8: Spekomelet
Box 8: Spekomelet

Box 8: Spekomelet

met biologisch broodje en bieslook

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Organic white rye bread roll

5 g

Fresh chives

4 piece

Egg

50 g

Bacon lardons

65 milliliters

Organic semi-skimmed milk

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)2227 kJ
Calories532 kcal
Fat18.5 g
Saturated Fat5.8 g
Carbohydrate64.4 g
Sugar1.8 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein25.5 g
Salt1.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het biologische broodje 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Schenk de rest van de melk uit in glazen.