Broodje biefstuk gegratineerd met oude kaas
Broodje biefstuk gegratineerd met oude kaas

Broodje biefstuk gegratineerd met oude kaas

met bruine ciabatta, courgette en een salade

Tip voor malse biefstuk: haal het vlees een half uur voordat je begint met koken uit de koelkast en dep het droog met keukenpapier.

Door beperkingen in de leveringen is de paprika in dit recept vervangen door courgette.

Allergens:
Gluten
Soy
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

100 g

Biefstukpuntjes

½ unit

Courgette

⅓ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

1 teaspoon

Gedroogde oregano

1 teaspoon

Paprikapoeder

1 unit

Bruine ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

25 g

Geraspte oude kaas

(Contains Milk)

½ unit

Tomaat

¼ tube

Botersla

Not included in your delivery

½ tablespoon

Witte balsamicoazijn

½ teaspoon

Mosterd

½ tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories600 kcal
Energy (kJ)2512 kJ
Fat27 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate43 g
Sugar11 g
Dietary Fiber10 g
Protein41 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Haal de biefstukpuntjes uit de koelkast en bestrooi royaal met zout. Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de courgette en snijd in halve maantjes. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.

Bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, courgette en ui toe met per persoon: 1 tl oregano, 1 tl paprikapoeder en een snufje zout. Bak 8 - 10 minuten tot de ui zacht is. Halveer ondertussen de bruine ciabatta in de lengte en bak 6 - 8 minuten in de oven.

Biefstuk bakken
3

Voeg de biefstuk toe aan de courgette en ui en bak 1 minuut mee. De biefstuk hoeft nog niet gaar te zijn.

Broodje maken
4

Leg de gehalveerde bruine ciabatta's op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de ui, courgette en biefstuk over de helften en bestrooi dan met de oude kaas. Bak het broodje biefstuk nog 2 - 4 minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten is.

Salade maken
5

Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el witte balsamicoazijn en 1/2 tl mosterd. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in stukjes. Was de botersla en snijd grof. Voeg de botersla en tomaat toe aan de dressing en meng goed.

Serveren
6

Verdeel de broodjes over de borden. Serveer de salade erbij.