Broodje kaasschnitzel met gebakken krieltjes
Broodje kaasschnitzel met gebakken krieltjes

Broodje kaasschnitzel met gebakken krieltjes

met romige komkommer-appelsalade

De vegetarische kaasschnitzel is zacht van binnen en knapperig van buiten - de perfecte vleesvervanger bij dit smaakvolle gerecht.

Allergens:
Gluten
Sesame
Soy
Barley
Wheat
Milk
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Wortelbroodje

(Contains Gluten, Sesame, Soy, Barley, Wheat)

1 unit

Vegetarische kaasschnitzel

(Contains Barley, Milk, Gluten, Wheat)

½ unit

Komkommer

½ unit

Appel

5 g

Verse dille & bieslook

20 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

250 g

Krieltjes

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Wittewijnazijn

½ tablespoon

Zonnebloemolie

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)4001 kJ
Calories956 kcal
Fat44 g
Saturated Fat11 g
Carbohydrate109 g
Sugar17 g
Dietary Fiber11 g
Protein25 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Small Bowl
Salad Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de krieltjes en snijd doormidden. Hak de verse kruiden fijn.

Krieltjes bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en bak de krieltjes, afgedekt, 25 – 30 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om, haal na 20 minuten het deksel van de pan en breng op smaak met peper en zout.

Groente snijden
3

Snijd 5 plakjes per persoon van de komkommer en leg deze apart in een kom. Halveer de rest van de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in blokjes. Schil of was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.

Salade maken
4

Meng in een saladekom 1 tl wittewijnazijn per persoon, de helft van de mayonaise en de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Meng 1 tl dressing per persoon door de komkommerschijfjes in de andere kom. Meng de appel en komkommerblokjes in de saladekom door de rest van de dressing en breng op smaak met peper en zout.

Schnitzel bakken
5

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kaasschnitzel in 3 - 4 minuten per kant goudbruin. Bak het wortelbroodje 4 - 6 minuten in de oven.

Serveren
6

Snijd de broodjes open en leg de kaasschnitzel erop. Verdeel de komkommerschijfjes over de burgers. Serveer met de gebakken krieltjes, komkommer-appelsalade en de overige mayonaise.