Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui
Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat ze er een National Pulled Pork Day voor hebben!

Allergens:
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Red onion

15 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

100 g

Rainbow slaw mix

1 piece

White bread roll

⅓ sachet(s)

BBQ spice rub

100 g

Pulled pork

30 g

Arugula & lamb's lettuce

15 g

Sliced ​​jalapeños

25 g

Aioli

Not included in your delivery

½ tablespoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

50 milliliters

Low sodium beef stock

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1.5 tablespoon

Balsamic vinegar

1 teaspoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories919 kcal
Energy (kJ)3846 kJ
Fat68 g
Saturated Fat19 g
Carbohydrate48 g
Sugar14 g
Dietary Fiber9 g
Protein25 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Rode ui bakken
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten. Bereid de runderbouillon.

Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bak de ui dan in 1/2 el roomboter per persoon en gebruik de helft van de aioli in stap 4 om het broodje mee te garneren.

Salade maken
2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl extra vierge olijfolie, de mayonaise, peper en zout. Meng de rodekool, witte kool en wortel door de dressing. Zet apart en schep af en toe om. Bak ondertussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.

Afwerken
3

Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg per persoon: 1 tl BBQ rub en 50 ml runderbouillon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

Serveren
4

Snijd de ciabatta open en beleg met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli. Meng de overige rucola en veldsla met de koolsalade en serveer ernaast.