Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
35 g
Bulgogi sauce
(Contains Sulphites, Wheat, Sesame, Fish, Soy)
100 g
Steak strips
75 g
Jasmine rice
1 piece
[Persian] cucumber
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ piece
Garlic
75 g
Slaw mix
10 g
Salted peanuts
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
15 milliliters
Honey-ginger dressing
(Contains Mustard)
1 teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
1.5 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Sambal
to taste
Salt and pepper
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al 30 minuten tot een uur van tevoren uit de koelkast halen. Dan zijn ze ook vanbinnen op temperatuur en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!