Caesar wrap met kipfiletreepjes
Caesar wrap met kipfiletreepjes

Caesar wrap met kipfiletreepjes

met parmigiano reggiano en zelfgemaakte dressing

Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Fish
Mustard
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat May be present Mustard, Soy)

1

Anchovies

(Contains Fish)

200 g

Chicken breast strips in Italian marinade

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

1 piece

Tomato

Not included in your delivery

2 teaspoon

White wine vinegar

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

2 teaspoon

Mustard

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3028 kJ
Calories724 kcal
Fat42.7 g
Saturated Fat7.1 g
Carbohydrate46.2 g
Sugar3.4 g
Dietary Fiber3.6 g
Protein36.7 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Casserole
Small Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.

3

Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd de ansjovisfilets fijn (zie Tip). Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.

Tip: Ansjovis heeft een zoute, sterke smaak. Houd je hier niet van? Laat het dan achterwege!

4

Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.