Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 piece
Flour tortillas
(Contains Wheat May be present Mustard, Soy)
1
Anchovies
(Contains Fish)
200 g
Chicken breast strips in Italian marinade
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
50 g
Radicchio & iceberg lettuce
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
1 piece
Tomato
2 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
2 teaspoon
Mustard
1 tablespoon
Sunflower oil
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.
Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd de ansjovisfilets fijn (zie Tip). Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.
Tip: Ansjovis heeft een zoute, sterke smaak. Houd je hier niet van? Laat het dan achterwege!
Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.