Waan je even op een tropisch eiland met deze Caraïbische currystoofpot. Je bereidt de stoof met vegetarische kipstukjes. Dat maakt dit recept lekker én verantwoord!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
80 g
Veggie chicken pieces
(Contains Egg, Soy, Wheat)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
½ piece
Onion
20 g
Mango chutney
(Contains Mustard)
75 g
Quick-cook brown rice
½ tube
Peanut butter
(Contains Peanuts May be present Tree nuts)
⅓ sachet(s)
Curry powder
(Contains Celery, Mustard)
½ piece
Garlic
½ piece
[Persian] cucumber
100 g
Green beans
½ tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
75 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper
Tip: Extra snel water koken? Gebruik dan een waterkoker.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur wat zorgt voor een energiek gevoel