Casarecce met chorizo en avocadodip
Casarecce met chorizo en avocadodip

Casarecce met chorizo en avocadodip

met kruidenroomkaas en cherrytomaten

Chorizo is een Spaanse worstsoort die zijn smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.

Tags:
Family
Quick Prep
Allergens:
Milk
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

40 g

Avocado dip

25 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

125 g

Red cherry tomatoes

50 g

Bell pepper strips

40 g

Diced chorizo

25 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

90 g

Casarecce

(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)

½ piece

Onion

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3481 kJ
Calories832 kcal
Fat43.7 g
Saturated Fat16.3 g
Carbohydrate75.4 g
Sugar13 g
Dietary Fiber8.3 g
Protein30.6 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Sautépan or large frying pan

Cooking Steps

Pasta koken
1
  • Breng ruim water met een flinke snuf zout aan de kook in een pan voor de pasta. Kook de pasta 11 - 13 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen.
  • Snipper de ui.
Chorizo en groenten bakken
2
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur. 
  • Bak de ui en chorizoblokjes 2 - 3 minuten.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Voeg de paprikareepjes en cherrytomaten toe en bak 4 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten wel meer vitaminen en mineralen, zoals kalium, vitamine A en C en foliumzuur.

Saus afmaken
3
  • Voeg de kruidenroomkaas en de helft van de geraspte kaas toe aan de hapjespan en laat smelten.
  • Voeg de pasta toe en verhit het geheel al roerend 1 minuut op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Verdeel de pasta over de borden.
  • Verdeel de overige geraspte kaas over de pasta en schep de avocadodip erbovenop.