Deze pasta is snel klaar, maar dat gaat niet ten koste van de smaak. Bijvoorbeeld doordat het kipgehakt al voor je op smaak is gebracht door onze slager. Daarnaast gebruik je cherrytomaten en spinazie, groenten die zowel rauw als gekookt lekker zijn en die je in het laatste geval maar kort hoeft te koken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Ui
1 unit
Knoflookteen
125 g
Rode cherrytomaten
90 g
Casarecce
(Contains Gluten May be present Soy, Egg, Mustard, Lupin)
100 g
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
1 teaspoon
Paprikapoeder
¼ pack
Kookroom
(Contains Milk)
150 g
Spinazie
(May be present Celery)
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. • Halveer de cherrytomaten. • Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen
• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Bak het kipgehakt in 5 minuten los op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten
• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.
• Verdeel de caserecce en de saus over de borden.