Casarecce met kipgehakt in roomsaus
Casarecce met kipgehakt in roomsaus

Casarecce met kipgehakt in roomsaus

Met spinazie en cherrytomaatjes

Deze pasta is snel klaar, maar dat gaat niet ten koste van de smaak. Bijvoorbeeld doordat het kipgehakt al voor je op smaak is gebracht door onze slager. Daarnaast gebruik je cherrytomaten en spinazie, groenten die zowel rauw als gekookt lekker zijn en die je in het laatste geval maar kort hoeft te koken.

Allergens:
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

125 g

Rode cherrytomaten

90 g

Casarecce

(Contains Gluten May be present Soy, Egg, Mustard, Lupin)

100 g

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

1 teaspoon

Paprikapoeder

¼ pack

Kookroom

(Contains Milk)

150 g

Spinazie

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3159 kJ
Calories755 kcal
Fat29 g
Saturated Fat10.9 g
Carbohydrate80 g
Sugar8.7 g
Dietary Fiber10 g
Protein38 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. • Halveer de cherrytomaten. • Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen

Saus maken
2

• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Bak het kipgehakt in 5 minuten los op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten

Spinazie toevoegen
3

• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de caserecce en de saus over de borden.