Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar
Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

met smokey tomatenketchup en augurk

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Wheat
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Seasoned hamburger

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

50 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

60 g

Smoky tomato ketchup

50 g

Chopped ​​pickles

4 slice

Bacon

2 piece

Brioche bun

(Contains Wheat, Milk, Egg May be present Tree nuts, Sesame, Soy, Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2790 kJ
Calories667 kcal
Fat41.6 g
Saturated Fat17.8 g
Carbohydrate37.7 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber2.5 g
Protein34.5 g
Salt3.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Fryingpan with lid

Cooking Steps

1

Haal de ontbijtspekplakjes los van elkaar. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.

 

2

Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.

3

Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de broodjes open en grill de binnenkant van de gehalveerde broodjes 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van de broodjes met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van het broodje.