Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Seasoned hamburger
(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)
50 g
Grated cheddar
(Contains Milk)
60 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Chopped pickles
4 slice
Bacon
2 piece
Brioche bun
(Contains Wheat, Milk, Egg May be present Tree nuts, Sesame, Soy, Gluten)
1 tablespoon
Sunflower oil
Haal de ontbijtspekplakjes los van elkaar. Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.
Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de broodjes open en grill de binnenkant van de gehalveerde broodjes 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van de broodjes met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van het broodje.