Je vult de knapperige taco's met een smaakvolle Mexicaanse chili sin carne. Het resultaat is een lekkere én gezonde maaltijd!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ can
Lentils
3 piece
Taco shells
100 g
Passata
½ piece
Onion
½ sachet(s)
Mexican-style spices
40 g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
½ piece
Green bell pepper
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
50 g
Radicchio & iceberg lettuce
1 piece
Tomato
1 teaspoon
White wine vinegar
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De overige ui gebruik je voor de salsa in stap 3. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
Tip: Heb je salade, salsa en kaas over? Meng dit dan samen tot een lunchsalade voor de volgende dag!