Gerookt paprikapoeder en gedroogde jalapeño geven deze chili sin carne veel smaak en diepgang - zelfs vleesliefhebbers zullen van dit gerecht genieten!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ pack
Lentils
4 piece
Taco shells
100 g
Passata
70 g
Corn
½ piece
Onion
½ sachet(s)
Mexican-style spices
½ piece
Green bell pepper
25 g
Organic sour cream
(Contains Milk)
40 g
Avocado dip
1 teaspoon
White wine vinegar
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De overige ui gebruik je voor de salsa in stap 3. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.