The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
85 g
Brown rice
1 piece
Garlic
½ piece
Onion
½ piece
Red chili pepper
½ piece
Yellow bell pepper
2.5 g
Fresh coriander
1 pack
Red kidney beans
⅓ sachet(s)
Mexican-style spices
1 pack
Chopped tomatoes
½ piece
Avocado
¼ piece
Lime
25 g
Organic sour cream
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
White balsamic vinegar
Tip: Als je ervan houdt, kun je een kwart van de rode ui snipperen en toevoegen aan de guacamole voor extra smaak.
Tip: Houd je van rauwe rode ui in guacamole? Snipper dan een kwart van de ui fijn en meng deze met de guacamole.
Lepel de avocado uit de schil en snijd hem in kleine blokjes. Snijd de limoen in 2 partjes per persoon. Meng in een kom de avocado met de overige knoflook en rode peper. Knijp er per persoon een limoenpartje boven uit. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over de borden en schep de chili sin carne erover. Serveer de guacamole en zure room erbij en garneer met de overige koriander en limoenpartjes.