Conchiglie in tonijn-pestosaus
Conchiglie in tonijn-pestosaus

Conchiglie in tonijn-pestosaus

met sla en zongedroogde tomaten

.

Allergens:
Fish
Gluten
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

125 g

Cherrytomaten in blik

1 can

Tonijn in olijfolie

(Contains Fish)

90 g

Conchiglie

(Contains Gluten May be present Soy, Mustard, Lupin, Egg)

30 g

Mesclun

40 g

Groene pesto

(Contains Milk, Tree nuts)

17 g

Semi-gedroogde tomaten

1 tablespoon

Olijfolie van de tonijn

(Contains Fish)

Not included in your delivery

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3517 kJ
Calories841 kcal
Fat45 g
Saturated Fat4.8 g
Carbohydrate78 g
Sugar9.5 g
Dietary Fiber9 g
Protein26 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Strainer
Salad Bowl
Tall-Sided Pan
Wok

Cooking Steps

.
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de conchiglie. Snipper de ui en halveer de cherrytomaten.

.
2

Laat de tonijn uitlekken in een zeef en bewaar de olie.

.
3

Kook de conchiglie in de pan met deksel, afgedekt, in 14 – 16 minuten beetgaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

.
4

Meng ondertussen de mesclun met een klein beetje van de groene pesto in een saladekom. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak. Snijd de semi-zongedroogde tomaten fijn.

.
5

Verhit in een wok of hapjespan 1 el olie van de tonijn per persoon en bak de cherrytomaten en ui 5 minuten op middellaag vuur. Voeg daarna de tonijn, de gekookte conchiglie en de overige pesto toe. Breng op smaak met peper en zout.

.
6

Serveer de pasta met de mesclun en garneer met de semi-zongedroogde tomaten.