In dit recept leer je Chinese bosui-pannenkoekjes, oftewel 'Cong You Bing' maken. Je maakt het deeg van slechts 4 ingrediënten, namelijk bloem, water, olie en bosui. Door het deeg op een bepaalde manier te vormen krijg je een knapperig en smaakvol resultaat. Heerlijk als snack, maar in dit gerecht vul je ze met groenten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
60 g
Flour
(Contains Wheat May be present Gluten)
½ piece
Eggplant
100 g
Oyster mushrooms
⅓ bunch
Scallions
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
½ piece
[Persian] cucumber
1 piece
Carrot
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
¼ piece
Lime
45 milliliters
Water
1 tablespoon
Olive oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
1 teaspoon
[Reduced salt] soy sauce
60 milliliters
Sunflower oil
Tip: Zorg ervoor dat de bodem van de pan goed bedekt is met olie om aanbakken te voorkomen.
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan 3 bosui-pannenkoekjes per persoon en gebruik de overige pannenkoek de volgende dag als snack.